KONTENERY GASTRONOMICZNE
KONTENERY GASTRONOMICZNE jak zwykłe restauracje różnią się od siebie wystrojem i serwowaną w nich kuchnią.
W zależności od PROJEKTU mogą być pojedynczym kontenerem wolnostojącym, bądź tworzyć zabudowę
z kilku KONTENERÓW.
Idealnie sprawdzają się jako BURGEROWNIE, PIZZERIE, LODZIARNIE czy BEACH BARY.
Jedno jest pewne, bez względu na to czy są stawiane pojedynczo, czy połączone są z kilku kontenerów, czy serwują pysznego burgera bądź najlepszą w mieście frytkę na pewno mają nietuzinkowy CHARAKTER i tworzą najbardziej KULTOWE MIEJSCA spotkań!
Pojedynczy KONTENER.
To podstawowe rodzaje KONTENERÓW gastronomicznych zarówno sezonowych jak i całorocznych.
Duże okno wydawcze pozwala na komfortową pracę i obsługę nawet kilkuset osób na dzień.
Ten wariant świetnie spisuje się także na różnych eventach czy koncertach.
Z kilku KONTENERÓW.
Zabudowy z kilku KONTENERÓW to rozwiązanie dla MIEJSC o mocno natężonym ruchu. W takich wariantach posiadamy większe zaplecze produkcyjne i magazynowe, które na pewno pozwoli na sprawne obsłużenie swoich KLIENTÓW.
Z tarasem na dachu.
Posiadasz PIĘKNE miejsce, a może teren na którym chcesz postawić KONTENER znajduje się nad Jeziorem, czy Morzem? Wyróżnij swój OBIEKT jeszcze bardziej stawiając na jego dachu taras.
Zabudowy całoroczne.
W swojej ofercie posiadamy również projekty KONTENERÓW całorocznych. To świetne rozwiązanie na stworzenie w Twoim mieście NOWOCZESNEJ, industrialnej i wyróżniającej się RESTAURACJI.